Welkom beste bezoekers,Containerchauffeurs.nl wordt beheerd door Durk Houtsma, chauffeur bij JGT uit Rotterdam. De voorloper van deze website is in 2015 in een vorige versie begonnen met alleen PDF-lijsten. Dit heb ik toen gemaakt om zelf een overzicht te krijgen in de openingstijden van terminals, maar ook pauzes. In loop der jaren is er heel veel veranderd. De bekende PDF's bestaan uiteraard nog steeds, maar er is een complete website omheen gebouwd.
De website is ontstaan in 2020 als aanvulling op de bekende PDF's. De website is enige tijd met Bart Cockeijt gerund, maar hij is gestopt met rijden en heeft zich volledig teruggetrokken. De website wordt daarom weer volledig gerund door Durk Houtsma.

De eerste website was een heel simpel bouwsel, die vooral erg traag was en slecht functioneerde. Als (voormalig) website ontwerper, nog voor ik chauffeur werd heb ik daar een opleiding voor gevolgd, kon ik daar niet mee leven en werd volledig op eigen beheer een nieuwe website gebouwd.
De website die nu online staat is in de loop der tijd enorm verandert. Veel verbeteringen doorgevoerd, maar ook uitgebreid. De website is goed bezocht door de chauffeurs, maar ook planners en transporteurs werken met de database. De doorontwikkeling van de website staat echter nooit stil. Dat betekent dat ik al jaren regelmatig wijzigingen doorvoer. Wijzigingen die door de bezoekers, dus chauffeurs, planners, transporteurs maar ook terminalmedewerkers, aan mij worden doorgegeven. Achter de website heb ik een heel systeem gebouwd om de wijzigingen eenvoudiger te kunnen doorvoeren.
Het betekent nog steeds dat er veel tijd in de website zit, en dat doe ik met plezier. Het is voor mij een uit de hand gelopen hobby, en ik kan gelijktijdig mijn kennis van websites bouwen op peil houden.

Steunen
Containerchauffeurs.nl is in jaren niet gesponsord. Alle kosten die gemoeid zijn, sinds 2015, zijn uit eigen portemonnee betaald. Dit is momenteel circa 163 euro (€163,00) per jaar.
Ik heb zelf nooit de intentie gehad om hieraan te verdienen. Dat wil ik niet, en dat gaat het nooit worden. Daar zou ik niet mee kunnen leven.
Daarom heb ik geprobeerd om met advertentieblokken te werken, maar die brachten veel te weinig op, en zijn op 22 januari 2023 weer van de site verwijderd.
Hierop kwam van diverse chauffeurs de roep om toch een Tikkie in het leven te roepen, om de kosten te dekken. Maar dan ga ik er winst op maken, en dat wil ik absoluut niet.

Daarom heb ik iets moois bedacht, en dan verdien ik er niks aan maar jullie steunen het project toch!

Ik vraag iedereen om een vrijblijvende gift te doen aan mij. Iedere cent is welkom. Alles wat ik ga ophalen boven de €200 euro wordt gedoneerd aan de stichting Noah4All.
Noah4All heeft mij al diverse keren geraakt met de acties die zij voor ex-chauffeurs die ernstig ziek zijn doen. Wij als chauffeurs kunnen Noah4All dus alleen maar helpen, door hun te steunen.
Ik zal daarom hier een betaalverzoek via de Rabobank plaatsen. De opbrengsten komen op mijn rekening binnen, maar ik zal elke 3 maanden een update doen over de opbrengsten via het betaalverzoek. Alles wat extra opgehaald is, wordt aan de stichting Noah4All gedoneerd. Er gaat geen geld in eigen portemonnee verdwijnen, want dan kan ik niet met mijzelf leven.

Dus steun nu massaal!

Iedereen kan zijn bijdrage leveren via een vrijwillig bedrag via de link:

Rabobank Betaalverzoek

Mocht de link niet werken, gebruik dan de volgende link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=70jCiio9RTOV2FVWOWqm6A .
De donatie/gift kan via iDeal betaald worden.

Namens iedereen bedankt voor je bijdrage!
Powered by Containerchauffeurs.nl
Get it on Google Play Whatsapp sturen - Telegram sturenStuur Telegram
Telegram kanaalContainerchauffeurs Telegram Kanaal